QUIN VEHICLE ELÈCTRIC ÉS EL MÉS ADEQUAT PER A TU?

¿QUÉ VEHÍCULO ELÉCTRICO ES EL MÁS ADECUADO PARA TI?

Ford es proposa presentar 16 vehicles totalment elèctrics en un catàleg global de 40 vehicles electrificats abans de 2022. Nostre
nou SUV d'altes prestacions totalment elèctric arribarà en 2020 amb una autonomia prevista de 480 km

MILD HYBRID (MHEV)
Un petit motor elèctric que ajuda a millorar l'eficiència.Els vehicles Mild Hybrid tenen dos fuentesde energia que funcionen juntes, un motor convencional i un motor elèctric alimentat per bateries. El motor elèctric no impulsa el cotxe, sinó que ho ajuda i redueix el consum de combustible.

ELECTRIC HYBRID (HEV)
Els vehicles Híbrids Elèctrics tenen dues fonts d'energia. Poden alternar automàticament entre la manera convencional, la manera elèctrica puro (per a distàncies curtes) o usar tots dos per impulsar el vehicle segons les necessitats.

PLUG-IN HYBRID (PHEV)
Els Híbrids Enchufables tenen les dues fonts d'energia d'un híbrid, però amb una bateria de major grandària que et permet recórrer distàncies més llargues solament amb càrrega electrica.

ALL-ELECTRIC (BEV)
100 % elèctrics. Solament has de carregar-los i llest! Els cotxes Totalment Elèctrics es mouen solament amb electricitat. Això significa que necessiten carregar-se abans de circular.

 

 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat