DISTINTIUS MEDIAMBIENTALS DGT

DISTINTIVOS MEDIOAMBIENTALES DGT

Els diferents tipus de distitivos poden crear confusions.

Etiqueta groga B

Turismes i comercials, classificats en el Registre de vehicles com a gasolina amb nivell d'emissions Euro 3/III o diésel Euro 4/IV o Euro 5/V. Vehicles de més de vuit places i de transport de mercaderies classificats en el Registre de vehicles com a Euro 4/IV o Euro 5/V independentment del tipus de combustible. Motos i ciclomotors Euro 2.

Etiqueta verda C

Turismes i comercials lleugers, classificats en el Registre de vehicles com a gasolina amb nivell d'emissions Euro 4/IV, 5/V o 6/VI o diésel Euro 6/VI. Vehicles de més de vuit places i transport de mercaderies, classificats en el Registre de vehicles amb nivell d'emissions Euro 6/VI, independentment del tipus de combustible. Motos i ciclomotors Euro 4 i Euro 3.

Itiqueta verd/blau RESSÒ

Turismes i comercials lleugers classificats en el Registre de vehicles com a vehicles híbrids enchufables amb autonomia
Vehicles de més de vuit places i transport de mercaderies classificats en el Registre de vehicles com a híbrids enchufables amb autonomia.
Motos i ciclomotors amb categoria elèctrica HEV i PHEV (vehicles híbrids elèctrics no enchufables i enchufables, respectivament) i autonomia inferior a 40 km.

ETIQUETA BLAVA O

Existeix des de finals de 2015. És la categoria "Zero Emissions", la dels cotxes elèctrics i dels híbrids enchufables més recents. Globalment, qualsevol vehicle, des de ciclomotor fins a camions que estiguin classificats en el Registre de Vehicles de la DGT com a vehicles elèctrics de bateria (BEV),vehicle elèctric d'autonomia estesa (REEV),vehicle elèctric híbrid enchufable (PHEV) amb una autonomia mínima de 40 quilòmetres o vehicles de pila de combustible.
 

 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat