ARRIBA EL NOU FORD PUMA 2020

LLEGA EL NUEVO FORD PUMA 2020

Les següents paraules descriuen el compromís del Puma...elegància, innovació, tecnologia, modernitat, distinció....s'ha cuidat enormement el disseny exterior, atribut que sabem és el més valorat per part dels clients del segment Sub JS, el de major creciemiento al mercat.
 

Les motoritzacions de gasolina basades en el conegut i premiat motor Ecoboost amb diferents potències i dues opcions en Ecoboost hybrid de 125cv i 155cv. * El motor més baix de 95cv serà llançat més endavant (us informarem d'això) i ** la motorització dièsel i automàtica (una de cada) es llançarà aproximadament en el mes de Juny de 2020. Consums reduïts i impostos basats en NEDC Compass per sota dels 120gr/km, és a dir, amb un 0% d'impost de matriculació.
El nou Ford Puma arriba caragado de fortaleses per convertir-se en lider de mercat. Al marge del disseny destrossador, l'oferta en motoritzacions Ecoboost hybrid que aconsegueixen l'etiqueta RESSÒ, la capacitat del maleter al que sumeixi la seva infinitat d'usos i possibilitats i finalment la càrrega tecnològica, maneres de conducció i connectivitat, fan del cotxe un rival molt poderós enfront de la resta de marques.

 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat