NOU FORD KUGA 2020

NUEVO FORD KUGA 2020

El nou Kuga ha estat desenvolupat sota les últimes tecnologies, major longitud, amb major èmfasi a les places posteriors i una renovació total del quadre d'instruments i panell frontal. A més s'ha treballat en la reducció del pes que pot arribar a ser de fins a 80kgs, segons versió, enfront del model actual.
 

El disseny és un dels aspectes als quals s'ha dedicat major atenció, sent aquest un dels aspectes més valorats pels clients en aquest segment, per això s'han buscat línies de disseny premium de gran rellevància. El nou Kuga creix en amplària i en longuitud, reduint la seva altura, la qual cosa li aporta un aspecte molt més àgil i alhora aplomat.
Kuga s'uneix a Puma i a Explorer en la més completa renovació de la gamma SUV per part de Ford. El moment és l'idoni, ja que tenim per davant un any “dolç” per a aquest tipus de vehicles per la seva alta demanda i a més sortim amb la major oferta possible en electrificació que recolza la nova normativa de CO2
PHEV Híbrid enchufable
Suposa la millor proposta per a aquells clients que busquen l'última tecnologia oferint una motorització de combustió tradicional i una altra elèctrica combinades.
Els beneficis són nombrosos. En poder carregar-se amb la xarxa elèctrica, permet una conducció en manera 100% elèctric de fins a 55 quilòmetres, tenint la possibilitat de complementar l'autonomia amb un motor de combustió tradicional, evitant el risc
que pogués suposar la fi de la càrrega d'un vehicle que fos només elèctric.

 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat